Arbeta på Åhaga

Sedan invigningen 2002, har Åhaga utvecklats till en av Västsveriges främsta och mest unika mötesplatser. Här genomförs årligen över 200 evenemang, mässor, möten, fester, marknader, events, konserter och utställningar. I det unika huset – frodas kreativitet, kultur, möten och inspiration. Åhaga gör verkligen skäl för namnet – plats för upplevelser, beläget nästan mitt i Borås. En stad som sjuder av framåtanda.

Vi söker extra personal inom följande områden: 

Åhagas söker extrapersonal inom restaurang och evenemangsservice / vaktmästarfunktionerna.
Om du är ung, gammal eller mittemellan spelar ingen roll då vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper där ett gott värdskap är viktigt.

RESTAURANG
Vi söker extrapersonal till vår restaurangorganisation. 
Vi söker servitriser - servitörer - bartenders - barpersonal samt kockar - kallskänkor som är intresserade av extrajobb vid evenemang på Åhaga. 
Du som söker ska vara serviceinriktad, kunna jobba bra i grupp men även ta ett personligt ansvar och kunna jobba självständigt. Vi söker dig som nu är aktiv i restaurangbranschen, har varit aktiv men nu gör annat men saknar jobbet och vill jobba lite extra då och då, eller dig som är beredd att lära dig ett nytt yrke. 
Arbetet är både på dagtid, kvällar och helger.

Är du den vi söker? Skicka ett mejl till info@ahaga.se

Skriv "Jag vill gärna vara en del av Åhaga" i ämnesraden.

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia