Den ultimata hyllningen till Tina Turner

Boka bord Boka biljett

Den ultimata hyllningen till Tina Turner

I hyllningsföreställningen Tina – The Show, bjuder sångerskan och artisten LaGaylia Frazier in till en energifylld och stämningsfull hyllning till legenden och ikonen Tina Turner.

Showen bjuder på alla hitsen från Tinas drygt 60-åriga karriär blandat med LaGaylias personlig favoriter. På ett personligt sätt bjuds publiken på en resa som skapar en känsla av att vara mitt uppe i en av Tinas legendariska konserter. Med sig på scenen har hon ett liveband av allra högsta klass, lett av kapellmästare Magnus Höglund. Förutom musiker av den yttersta eliten i Sverige så ser vi också de rutinerade artisterna/dansarna Jennifer Jaarnek och Adriana Pupavac.

"Att göra en legend som Tina Turner rättvisa, kräver en artist och sångerska i absoluta världsklass. LaGaylia besitter inte bara en av Sveriges bästa röster utan har också en livshistoria som på många sätt har parallella drag med Tina. När idén om en hyllningsshow föddes, fanns det bara ett alternativ för att gå vidare. Det finns ingen annan i Sverige som kan axla den rollen på det sättet vi såg framför oss säger Martin Johansson" – En av showens producenter.

Tina – The Show är ett samarbete mellan MT Live och Gala Entertainment. Samma team som står bakom succéproduktionerna Thank you for the music samt Queens.

Missa inte chansen att uppleva den mest autentiska och musikaliska hyllningsshowen till Tina Turner. Gör dig redo för en oförglömlig kväll fylld med musik, dans och en hyllning till en sann legend!

______________________________________________________________________

 

Arrangör: MTLive AB
Längd: Cirka 120 minuter (inkl. paus)
Handikapplatser: Bokas via Ticketmasters callcenter på 0771-707070 alternativt
via Ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777. En ledsagare ingår fritt.

 ______________________________________________________________________

 

Gör ditt konsertbesök till en helkväll,
lägg till vår konsertbuffé för endast 345:-, dryck tillkommer. 
Läs mer om Åhagas konsertbuffé.

Visa alla evenemang

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia