Sportringen • Bike Nation • Team Sportia - Inköpsmässa 2024

Med drygt ca 250 butiker i Sverige är Team Sportia, Sportringen och Bike Nation, som har gemensam ägare i SGN Sport, en av Sveriges ledande sporthandelsaktörer.
Gruppen har valt att förlägga sin gemensamma inköpsmässa på Åhaga och det är vi oerhört glada för.

Fackmässa - endast för inbjudna!
För exakta dagar och tider kontakta arrangören.

SGN Sport Sverige är specialister på drift av sport- och fritidsbutiker och erbjuder alla typer av tjänster som en butik kan behöva. På servicekontoret arbetar experter på inköp, butik, marknadsföring och försäljning och i den stora partnerfamilj har SGN Sport knutit till sig experter på allt från juridik, butiksinredning och e-handel.

Team Sportia är en av Sveriges ledande sportkedjor som fokuserar på utomhusträning såsom cykel, löpning, aktiv fritid och träning. Den första franchisebutiken öppnades 1989 och idag drivs 43 butiker av engagerade handlare runt om i landet.
www.teamsportia.se

Sportringen är en grupp med nära 140 butiker. Alla Sportringens butiker ägs och drivs av hängivna entreprenörer med ett stort intresse för sport. Detta betyder att varje butik har sitt egna utvalda produktsortiment. Välkommen till Sportringen, din lokala sportbutik!
www.sportringen.se

Bike Nation är SGN Sports cykelspecialister och består av över 100 cykelhandlare som gått ihop för att kunna erbjuda ännu bättre service, priser och utbud. Oavsett vilken av Bike Nations butiker man väljer skall man vara säker på att mötas av kunnig personal, massor av nya cyklar och inte minst duktiga cykelmekaniker.
www.bikenation.se

 

Vill du arrangera en mässa i våra fantastiska lokaler? Kontakta Zara Höglund!

 

 

Visa alla evenemang

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia