Simon & Garfunkel Story

En av de absolut populäraste hyllningskonserterna i världen ”The Simon & Garfunkel Story” kommer åter till Sverige hösten 2024 efter ett stort publiktryck med 10 i stort sett utsålda konserter 2023.

Föreställningen har hyllats både i Sverige och runt om i världen för sin enormt höga kvalité, The Simon & Garfunkel Story har på ett unikt sätt lyckats att återskapa originalet både visuellt och musikaliskt. Under kvällen får publiken förutom historien om Simon & Garfunkel självklart höra alla stora hits som Mrs Robinson, Bridge Over Troubled Water, Scarborough Fair, The Boxer, The Sound of Silence, samt många fler.

Det är kort sagt en kväll fylld med mängder med klassiker som är så nära originalet som det går att komma. Dean Elliot som Paul Simon och Jonny Smart som Art Garfunkel är helt fantastiska i sina prestationer och har fått kritiker och publik att jubla världen över.

De är kända från musikaler i Londons West End och The Simon and Garfunkel Story som turnerar för fulla hus i Europa, USA och Kanada. 

Längd: 120 min. + paus 20 min.
Åldersgräns: 13 år

Visa alla evenemang

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia