ROCK SYMPHO SHOW

Den här musikshowen har blivit sensationell i Europa!

Massvis med oförglömliga minnen, starka intryck och galen energi!

ROCK SYMPHO SHOW är legendariska rockhits från 1900- och 2000-talen tolkade av den innovativa crossoverorkestern PRIME ORCHESTRA.

ROCK SYMPHO SHOW har fått en enorm framgång i många europeiska länder och nu kommer den äntligen till Sverige. ROCK SYMPHO SHOW är en två timmars musikadrenalinkick skapad av 35 musikanter och vokalister! Det är en helt ny show, proffsiga vokalister, ovanliga musikexperiment, ljuseffekter, en underbar scenografi men framför allt är det de gamla favorithitsen av bland annat COLDPLAY, NIRVANA, DEEP PURPLE, KISS, QUEEN, THE BEATLES, METALLICA, DEPECHE MODE, IMAGINE DRAGONS, EVANESCENCE och THE PRODIGY.

Bakom den här showen ligger ett hårt arbete och professionalismen av PRIME ORCHESTRA:s team. Samspelet mellan dirigenten och publiken skulle till och med kunna kallas för en ny genre av symfonisk stå-upp. Utan att säga ett ord kan dirigenten få hela publiken i extas.

Den moderna orkestern liknar inte längre någon klassisk sådan: nu handlar det om ett riktigt rockband med vokalister, kör, sträng- och blåsinstrument, slagverk och till och med levande dj-effekter.

 

Visa alla evenemang

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia