fre 24 nov 2017

Ljuva 60-tal

Stor 60-talsgala på ÅHAGA - Borås med Biggo Music Band! Vi firar 5-års jubileum 2017! Hela våren har varit ett “segertåg” ute hos Konsertpubliken! Kul tycker Vi. Vi spelar fortfarande: BARA Stora Världs-Hits!

Läs mer →
lör 25 nov 2017

Women Men

En samling melodier som alla vill höra från julrusch till granplundring

Läs mer →
sön 26 nov 2017

Babsan show

BABSAN SHOW – Ett liv i rosa En föreställning med humor, dans, show och sång

Läs mer →
01-16 dec 2017

Åhaga julbordsshow

Traditionsenligt förpackar vi den perfekta helkvällen där allt är samlat på samma ställe. Det blir massor av härlig julmat, stor showproduktion, dans och barer. Varmt välkomna.

Läs mer →
tor 21 dec 2017

Christmas Night

Upplev vinternattens klarast lysande stjärnor i en nytappning av supersuccén Christmas Night. Den här gången är det Molly Sandén, Thomas Di Leva och David Lindgren som bjuder in dig till årets julföreställning och till en kväll du sent kommer glömma!

Läs mer →
27-29 dec 2017

Folk och rövare i Kamomilla stad

FUB och Kultkompaniet presenterar en härligt glad föreställning. Närmare 20 st från FUB har under ett år övat och repeterat och nu kommer de framföra massor av sång och lite spänning när de tre rövarna Kasper, Jesper och Jonatan försöker röva så lite dom kan i Kamomilla stad.

Läs mer →
sön 04 feb 2018

BSO - Jorden runt

Dan Bornemark har gått i mamma Gullans fotspår och gjort spännande musik för barn sedan tidigt 90-tal, ofta i samarbete med symfoniorkestrar.

Läs mer →
fre 16 feb 2018

Peter, Bruno & Matilda - Unplugged

Publiken kan se fram emot två akter fyllda med magisk stämsång, där trion kompar sig själva på piano, bas, gitarr, ukulele mm. Rivigt och stämningsfullt, blandat med mycket humor och framförallt en musikalisk kvalité som få kan mäta sig med.

Läs mer →
lör 17 feb 2018

Nationalteaterns Rockorkester

Nationalteaterns Rockorkester är tillbaka, firar 40-årsjubileum med konserthusturné våren 2018!

Läs mer →
tis 06 mar 2018

BSO - Blåsduett Concertino

Med Richard Wagners ouvertyr till Den Flygande Holländaren hamnar vi i det romantiska 1800-talets mitt. Den flygande holländaren är en sägenomspunnen gestalt som spelat stor roll i sjömännens fantasi. Att möta honom på havet betydde olycka.

Läs mer →
14-15 mar 2018

Ung Företagsamhets Regionala Mässa 2018

Välkommen till årets mest energifyllda mässa!

Läs mer →
lör 17 mar 2018

Darin

Med premiär 22 februari besöker Darin cirka 25 orter på sin konserthusturné i vår. Den 17 mars kommer han till Borås och Åhaga.

Läs mer →
lör 24 mar 2018

Glenn Miller Orchestra

Den världsberömda orkestern med det unika jazzsoundet presenterar en sanslös show i en kavalkad av hits, evergreens och överraskningar. Följ med i en glädjefylld show med högt tempo där inget är förutsägbart, men där alla svar ändå är givna - Swing Is The Thing!

Läs mer →
tor 12 apr 2018

Sol vind & vatten

JANNE SCHAFFER MÖTER TED GÄRDESTAD i Sol Vind & Vatten

Läs mer →
lör 14 apr 2018

A Tribute to Dire Straits

Missa inte årets musikupplevelse med ett pärlband av Dire Straits-låtar som hänför publiken från första till sista stund.

Läs mer →
tis 17 apr 2018

BSO - Operastudenternas Afton

Studenterna från operalinjen på Högskolan för Scen och Musik går en treårig utbildning. Denna kväll får vi i höra dem som snart är klara. Detta väcker stora förhoppningar, inte minst för oss som hörde flera av eleverna redan förra året. De imponerade verkligen på publiken med sina vackra ungdomliga röster.

Läs mer →
fre 28 sep 2018

Från Broadway Till Duvemåla

Välkommen till succékonserten med några av Sveriges mest etablerade musikalartister, där stora röster och stora känslor drabbar samman i en kavalkad av musik från världens största musikaler.

Läs mer →

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia