23-24 sep 2017

MRF Bilmässa

Varmt välkomna till årets upplaga av Bilmässan på Åhaga. Ta tillfället i akt att prova, jämföra och inspireras av våra bästa bilmodeller.

Läs mer →
lör 30 sep 2017

Thriller night on tour

Efter 6 slutsålda shower hösten 2016 hyllas ”Thriller Night – The King Of Pop” av publiken och press – i höst åker showen på Sverigeturné! Ny-premiär den 22 september i Helsingborg och spelas sammanlagt 10 föreställningar i hela 10 olika städer!

Läs mer →
tis 03 okt 2017

Mötesplats Menigo - 2017

Menigos mässa för branschen

Läs mer →
tor 05 okt 2017

Näringslivsdagen 2017

Välkommen till årets inspirationsdag för Näringslivet!

Läs mer →
fre 06 okt 2017

Smokie

Supergruppen Smokie till Åhaga! De har turnerat världen runt i 40 år och sålt över 30 miljoner skivor. Bandet kan rada upp mängder av hits, som t ex Needles and pins, Mexican girl, Lay back in the arms of someone och så förstås Living next door to Alice.

Läs mer →
lör 07 okt 2017

Peter Jezewski 40-årsjubileum

Peter Jezewski f.d sångare i The Boppers har nu turnerat i 40 år som artist och firar 2017 40 år som artist.

Läs mer →
sön 08 okt 2017

Bamse

Följ med på en bubblande barnföreställning med Bamse och hans vänner som sjunger och dansar till kända barnsånger. Det kommer bli omöjligt att sitta still!

Läs mer →
13-15 okt 2017

Bomässa Hem & Trädgård

Bomässan och Hem & Trädgårdsmässan har tidigare arrangerats som två enskilda mässor under vår och höst i Borås. Nu tar vi ett gemensamt grepp för att skapa en större, bredare och bättre mässa för både besökare och utställare!

Läs mer →
20-21 okt 2017

Smaka på Åhaga

På Smaka på Åhaga kan du njuta av det bästa inom dryck och delikatess från såväl lokala som internationella leverantörer. Varmt välkomna till höstens smakfullaste mässa.

Läs mer →
27-29 okt 2017

Antikmässan

Borås Antikmässa är västsveriges största antikbegivenhet och hålls i Åhagas fantastiska lokverksta' - en unik miljö som passar perfekt för antikmässan.

Läs mer →
ons 01 nov 2017

Best of Claes Malmberg

Nu kommer Claes Malmberg med en ny föreställning baserad på hans tre tidigare "Live föreställningar". De blev alla stora succéer med lysande recensioner, hänförd publik och utsålda hus runt om i Sverige.

Läs mer →
tor 02 nov 2017

Sjuhärads Barncancergala

Team Rynkeby brinner för att samla in pengar för att bekämpa barncancern – och bjuder nu in till den första upplagan av Sjuhärads Barncancergala. En kväll fylld med kärlek, underhållning, auktion & galamiddag – allt i insamlingens tecken.

Läs mer →
fre 03 nov 2017

Eagles Tribute & Creedence tribute

Är en hyllningskonsert till ett av de största och mest inflytelserika banden genom tiderna

Läs mer →
lör 11 nov 2017

Swefit Expo

Du som brinner för träning, kost och hälsa – här hittar du allt på ett och samma ställe!

Läs mer →
tis 14 nov 2017

BSO - Näktergalarna

Med sitt sätt att presentera välkända operastycken, med glimten i ögat och med missionen att sprida opera till alla överallt, har de tre sopranerna sjungit sig in i våra hjärtan.

Läs mer →
ons 15 nov 2017

Kjell Enhager - JAG AB 2.0

I JAG AB 2.0 ger Kjell Enhager konkreta exempel på hur man år 2017 kan ta sig an hela livspusslet med arbete, ekonomi, familj och relationer samt få tillvaron att fungera på ett optimalt vis

Läs mer →
mån 20 nov 2017

Arméns Musikkår

AMK on Tour

Läs mer →
tis 21 nov 2017

Melissa Horn

Melissa Horn ger sig i höst ut på en skandinavisk turné. Den här gången skalar hon av och kommer att framträda helt solo.

Läs mer →
fre 24 nov 2017

Ljuva 60-tal

Stor 60-talsgala på ÅHAGA - Borås med Biggo Music Band! Vi firar 5-års jubileum 2017! Hela våren har varit ett “segertåg” ute hos Konsertpubliken! Kul tycker Vi. Vi spelar fortfarande: BARA Stora Världs-Hits!

Läs mer →
sön 26 nov 2017

Babsan show

BABSAN SHOW – Ett liv i rosa En föreställning med humor, dans, show och sång

Läs mer →
01-16 dec 2017

Åhaga julbordsshow

Traditionsenligt förpackar vi den perfekta helkvällen där allt är samlat på samma ställe. Det blir massor av härlig julmat, stor showproduktion, dans och barer. Varmt välkomna.

Läs mer →
tor 21 dec 2017

Christmas Night

Upplev vinternattens klarast lysande stjärnor i en nytappning av supersuccén Christmas Night. Den här gången är det Molly Sandén, Thomas Di Leva och David Lindgren som bjuder in dig till årets julföreställning och till en kväll du sent kommer glömma!

Läs mer →
sön 04 feb 2018

BSO - Jorden runt

Dan Bornemark har gått i mamma Gullans fotspår och gjort spännande musik för barn sedan tidigt 90-tal, ofta i samarbete med symfoniorkestrar.

Läs mer →
tis 06 mar 2018

BSO - Blåsduett Concertino

Med Richard Wagners ouvertyr till Den Flygande Holländaren hamnar vi i det romantiska 1800-talets mitt. Den flygande holländaren är en sägenomspunnen gestalt som spelat stor roll i sjömännens fantasi. Att möta honom på havet betydde olycka.

Läs mer →
lör 14 apr 2018

A Tribute to Dire Straits

Missa inte årets musikupplevelse med ett pärlband av Dire Straits-låtar som hänför publiken från första till sista stund.

Läs mer →
tis 17 apr 2018

BSO - Operastudenternas Afton

Studenterna från operalinjen på Högskolan för Scen och Musik går en treårig utbildning. Denna kväll får vi i höra dem som snart är klara. Detta väcker stora förhoppningar, inte minst för oss som hörde flera av eleverna redan förra året. De imponerade verkligen på publiken med sina vackra ungdomliga röster.

Läs mer →

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia