tis 06 mar 2018

BSO - Blåsduett Concertino

Med Richard Wagners ouvertyr till Den Flygande Holländaren hamnar vi i det romantiska 1800-talets mitt. Den flygande holländaren är en sägenomspunnen gestalt som spelat stor roll i sjömännens fantasi. Att möta honom på havet betydde olycka.

Läs mer →
14-15 mar 2018

Ung Företagsamhets Regionala Mässa 2018

Välkommen till årets mest energifyllda mässa!

Läs mer →
lör 17 mar 2018

Darin

Med premiär 22 februari besöker Darin cirka 25 orter på sin konserthusturné i vår. Den 17 mars kommer han till Borås och Åhaga.

Läs mer →
ons 21 mar 2018

Kikki Danielsson

Till våren åker Kikki ut på konserthusturné och då får hon göra det hon älskar allra mest – möta sin publik live! Tillsammans med sitt band kommer hon bjuda på musik från hela sin karriär; mycket country men även en och annan schlagerklassiker.

Läs mer →
lör 24 mar 2018

Glenn Miller Orchestra

Den världsberömda orkestern med det unika jazzsoundet presenterar en sanslös show i en kavalkad av hits, evergreens och överraskningar. Följ med i en glädjefylld show med högt tempo där inget är förutsägbart, men där alla svar ändå är givna - Swing Is The Thing!

Läs mer →
06-08 apr 2018

Hem & Trädgårdsmässan

Hem & Trädgårdsmässan är tillbaka som vårmässa och anordnas på Åhaga 6-8 april. Välkomna till en helg av inspiration, trädgårdsidéer, inredningstips och mycket annat inom hem, trädgård och fritid!

Läs mer →
tor 12 apr 2018

Sol vind & vatten

JANNE SCHAFFER MÖTER TED GÄRDESTAD i Sol Vind & Vatten

Läs mer →
lör 14 apr 2018

A Tribute to Dire Straits

Missa inte årets musikupplevelse med ett pärlband av Dire Straits-låtar som hänför publiken från första till sista stund.

Läs mer →
tis 17 apr 2018

BSO - Operastudenternas Afton

Studenterna från operalinjen på Högskolan för Scen och Musik går en treårig utbildning. Denna kväll får vi i höra dem som snart är klara. Detta väcker stora förhoppningar, inte minst för oss som hörde flera av eleverna redan förra året. De imponerade verkligen på publiken med sina vackra ungdomliga röster.

Läs mer →
fre 28 sep 2018

Från Broadway Till Duvemåla

Välkommen till succékonserten med några av Sveriges mest etablerade musikalartister, där stora röster och stora känslor drabbar samman i en kavalkad av musik från världens största musikaler.

Läs mer →
lör 13 okt 2018

Pernilla Wahlgren - Kort, glad och tacksam

Pernilla Wahlgren summerar 40 år på scen och 50 år på jorden i en storslagen humorföreställning våren 2018!

Läs mer →
fre 23 nov 2018

Sven-Ingvars - Länge leve Sven-Ingvars!

Det blir en känslosam konsert och musikalisk resa genom bandets låtskatt. Hits, nya tolkningar och bortglömda skatter, allt stöpt i en vördande form till bandets ledstjärna, Sven-Erik Magnusson.

Läs mer →

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia