Smaka på Åhaga 17-18 september 2021 - som vi har väntat på den här tiden.

Den 15 september väntas restriktionerna släppa och då kan det inte bli annat än en massa glada och sugna besökare på Borås stora smak- & dryckesupplevelse.

DU ÄR EN DEL AV SUCCÉN!

När vi på hösten 2012 startade Smaka på Åhaga hade vi en vision om att skapa ett högklassigt och årligt återkommande evenemang för mat- och dryckesintresserade personer i Borås och Sjuhärad.
Vi visste att intresset för närproducerad mat, vin och delikatesser var stort i regionen och att vi, genom att äga och förvalta en av Sveriges vackraste evenemangslokaler, borde kunna realisera vår vision. Och vilken succé det blev!

Idag kan vi konstatera att intresset för vin och delikatesser aldrig har varit större i Sverige och att vår vision kring Smaka på Åhaga blivit till ett av Borås mest uppskattade och välbesökta evenemang. Här har du som utställare chansen att träffa ca 4 000 intresserade och köpstarka besökare.

Vi har nu efter ofrivilligt uppehåll äntligen börjat planera, hoppas och tro på att hösten är full av möten. Möten mellan människor som vill använda alla sina sinnen för en härlig smak & dryckesupplevelse.

Vi hoppas också att du vill vara en del av succén.
Varmt välkommen som utställare på Smaka på Åhaga - 2021!

Utställarkostnad:

4 kvm (2x2 m)   3600:-
6 kvm (3x2 m)   4450:-
8 kvm (4x2 m)   5450:-

Ingen anmälningsavgift tillkommer.
Priser exkl moms.

Önskar du en större monteryta får du en offert av oss. Är du osäker på vilket upplägg och monteryta som passar dig, kontakta Zara eller Emma så hjälper vi er.

I priset ingår monteravskiljande vita väggar, eluttag max 2000w samt spotlights för att kompensera att vi sänker allmänbelysningen. Behöver du möbler, belysning, nattström mm till din monter beställer du det här:
Åhaga Monterservice 

För utställare med alkoholhaltiga drycker använder vi oss av systemet med smakkuponger och kickback. Kontakta Zara eller Emma för mer information.

Båda parter är utan ersättningsskyldighet gentemot varandra om regeringens direktiv kring Covid-19 eller annan pandemi påverkar evenemangets genomförande.
Med andra ord kan du riskfritt anmäla dig direkt och göra som vi - längta till det nya normala så att evenemanget går att genomföra.

>>> Länk till Åhagas allmänna villkor för mässan.

Har du frågor kontakta:

Zara Höglund - projektledare,  SMAKA PÅ ÅHAGA 
033 - 13 15 10
0708 - 91 46 12
zara@ahaga.se

Emma Wilsson - projektledare, SMAKA PÅ ÅHAGA
033 - 13 15 10
0730 - 84 18 61
emma@ahaga.se

 

Spara

Spara

Spara

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia