Åhaga söker framtidens hjältar och trollkonstnärer!

Söker du extrajobb är du alltid välkommen att söka - kolla här >>>

 

Åhaga söker en Säljare & Ambassadör med relationsskapande finess! 

Åhaga har precis antagit en ny och spännande plan framåt där vi samlat alla våra visioner och drömmar om hur vi vill utveckla hela vår verksamhet i våra fantastiska och anrika lokaler. Vi har verkligen en inspirerande, spännande och utmanande framtid där vår klara målsättning är att bli en av landets ledande evenemangs- och nöjesarenor.

Vi arrangerar årligen hundratals olika typer av evenemang. Alltifrån företagsevents, konserter, nöjesevents och shower till mässor och kongresser.  Och hälsar årligen ca 200 000 gäster välkomna.

När vi nu tar nästa steg i vår utveckling för att bli en av landets mest spännande evenemangsarenor ser vi det som naturligt att göra detta tillsammans med regionens blomstrande näringsliv vid vår sida.

Så nu söker vi dig som redan idag har en härlig relation med företag och föreningar i regionen men som även kittlas av utmaningen att bygga ut detta nätverk tillsammans med oss ytterligare. Du kommer ha hela Åhagas breda portfölj av evenemang, underhållning och professionella organisation till din tjänst när du sprider innehållet av vårt varumärke till näringslivet i väst.

Vi förväntar oss att du självständigt och på eget initiativ arbetar med uppsökande verksamhet av att ta såväl nya spännande kontakter som att vårda befintliga partners. Kontakterna är oftast i vårt närområde, men kan vara var som helst i landet. De som du förväntas besöka kan vara företag, branschaktörer, mäss- och kongressarrangörer, eventbolag eller konsertarrangörer. För att klara av detta tror vi att du har en affärsmässig bakgrund med vana av försäljning och företagspresentationer. Du trivs i en organisation som värdesätter egna initiativ och samtidigt vara en del av den kreativa processen i att skapa fantastiska upplevelser tillsammans. Vi tror även att du drivs av kraften att växa som ett lag i en expanderande verksamhet.

En adekvat utbildning inom våra verksamhetsområden är ett plus.

Våra honnörsord är glädjen att glädja och beröra.

Vår magi är vårt värdskap.

 

Vi vill ha din ansökan senast den 31 mars men vi behandlar dessa löpande och tjänsten tillsätts så snart rätt person är hittad.

  

Allmän info:

-       Lön efter överenskommelse

-       Tjänsten är heltid och tillsvidare

-       Kvälls- och helgarbete kan i viss mån förekomma

-       Skicka din ansökan och CV till albert@ahaga.se

-       Ansökningar behandlas löpande

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia