Vårt fantastiska julbord

Planeringen av vårt julbord startar redan i augusti. Vi provlagar, lägger in, testar och utvärderar råvaror och smaker, allt för att kunna erbjuda dig den festmåltid ett julbord skall vara. Julbordet avnjuts bäst i fem steg

ETT JULBORD TILLAGAT MED PASSION & KÄRLEK

Planeringen av årets julbord har redan startat. Vår nya köksmästare Martin Thom
med sitt team provlagar, lägger in, testar och utvärderar råvaror och smaker just i detta nu. Allt för att kunna bjuda dig på ett julbord och en smakupplevelse i världsklass!

Vårt julbord avnjuts bäst i fem steg;

Första turen går runt vårt stora sillbord. Här finns åtta sorters egen inlagd sill, missa inte Åhagasillen eller den klassiska senapssillen.
Andra turen fortsätter med fisk. Här njuter du bl.a. av vår egen varmrökta lax, dillmakrill och andra godsaker. 
Tredje turen är det dags för allt det kallskurna och bordets paradrätt – vår julskinka.
På fjärde turen kommer det småvarma med bl.a. köttbullar, prinskorv och vår underbara Jansson. 
Har du plats i magen för den femte turen? Då står Ris à la Malta och allt annat gott på dessertbordet och väntar.

Välsmakande mat finns för alla!
Hos oss kommer du garanterat att bli frestad att gå både en och flera extra turer. 
Men det är ju bara jul en gång om året!

Smaklig måltid !

       

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia