Årets Julbordsshow - The Return of Christmas!

ÅHAGA & Evenemangsdepartementet presenterar stolt:

The Return of Christmas!

A PARTY SENSATION

Välkommen till Åhaga och vår exklusiva julbordsshow!

Äntligen får vi vara tillsammans igen och det vill vi fira med en sprakande och spektakulär julbordsshow! Förutom en oförglömlig show och ett julbord i högsta klass får du även följa med på ett fantastiskt backstageparty. Du får ett alldeles eget backstagepass, som ger dig möjlighet att hänga med på vår efterfest till långt in på småtimmarna.


Kvällen kommer att bjuda på glamour, rock, plymer och show, rök och eld, opera, disco och soul i en härlig crossover där Studio 54 möter Las Vegas! En makalös show med några av Sverige och Norges bästa röster och artister. Vi vill hylla musiken, festen och glädjen i mötet människor emellan och bjuder samtidigt in till att njuta av Åhagas fantastiska julbord i våra magnifika lokstallar.
Följ med framför och bakom kulisserna på en exklusiv julbordsshow med extra allt!

Regi & koreografi - Roine Söderlundh - en av Sveriges främsta regissörer, koreografer och showskapare, skapar återigen en magisk julshow fylld med musik, värme och ett enastående artisteri av årets julstjärnor.

 Partybandet NyfikenGul och kapellmästare P-O Nilsson kompar artisterna och förstärker liveupplevelsen!

LÄS MER OM ARTISTERNA HÄR>>>

Nytt för i år!

JULSHOW BUSINESS EDITION

Denna kväll är för er företag som vill fokusera på era kunder och partners samtidigt som ni får uppleva julupplevelsen av vårt fantastiska julbord och den makalösa julshowen. En kväll där vi ger utrymme för kundrelationer och nätverkande under helt nya former med möjligheter till magiska affärsförbindelser.

 

JULIG LUNCHSHOW

Många har frågat oss om vi inte kan erbjuda vårt fantastiska julbord och show som en härlig långlunch på fredagar. Och det är klart vi gör!! I år kan ni för första gången få precis samma upplevelse som på kvällsjulbordet under fredagslunchen 17 december.
En lunch som lätt blir en dagsfest och en ny tradition är nu född.
Jullunchshowen upplevs 11.00-14.30.

 

ETT JULBORD TILLAGAT MED PASSION & KÄRLEK

Planeringen av årets julbord har redan startat. Vår nya köksmästare Martin Thom med sitt team provlagar, lägger in, testar och utvärderar råvaror och smaker just i detta nu. Allt för att kunna bjuda dig på ett julbord och en smakupplevelse i världsklass!

 

Speldatum

Fre 26 nov

Fre 3 dec (kväll)  / Lör 4 dec (kväll)

Tor 9 dec (Business edition)

Fre 10 dec (kväll) / Lör 11 dec (kväll)

Tor 16 dec (kväll)

Fre 17 dec (jullunch med show)

Fre 17 dec (kväll) Lör 18 dec (kväll)

The Backstage Party

Vårt julbord & dryck

Biljetter

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia