ABBA Tribute - The Greatest Hits Tour

Hej ABBA-älskare!
Covid-19 (Corona) har väl knappast undgått någon och vår bransch (underhållningsbranschen) är tyvärr väldigt hårt drabbad! Men eftersom säkerheten alltid går först och vi dessutom har ett utländskt band så har det blivit nödvändigt att flytta fram turnén ett år. På så sätt skyddar vi oss och dig mot dessa tråkiga förutsättningar och blickar istället fram emot ett enormt ABBA-party nästa höst! Vi hoppas och tror att du förstår och att vi ses då!

Nytt datum: Ons 6 oktober 2021

Regler/Villkor: Köpt biljett gäller till det nya datumet och du som besökare behöver inte göra någonting. Om du inte kan gå det nya datumet så får du göra återköp före 5 augusti 2020. Kontakta då respektive biljettombud.

- - -

I över två decennier har de brittiska medlemmarna i 1974 tribute to ABBA turnérat runtom i världen och spelat ABBAs oförglömliga hits. Nu är de aktuella med deras största Sverige-turné hittills. Som ett de mest respekterade och hårt turnérande ABBA-tribute banden i världen har de spelat för alltifrån utsålda hus i Chile till 80 000 i publiken på Twickenham Stadium.

Bandet som består av Rob, Aileen, TJ och Jules har flera gånger fått beröm av medlemmar ur original ABBA. Bland annat kom Agnetha Fältskog backstage en gång för att tacka och påpeka hur otroligt bra deras röster var. Den samlade erfarenheten i bandet är imponerande i sig och sträcker sig bland annat ifrån Sir Tom Jones till Blur, Stereophonics till Lisa Stansfield, Cat Stevens till Shania Twain, Rod Stewart etc.

Under 23 kvällar hösten 2020, då ett av turnéstoppen blir på Åhaga, kommer de blanda musikaliska pärlor ur ABBAs rika katalog med nostalgi och eufori!

Presenteras av: 1974 Music LTD & Stella Event

- - -

Rullstolsplats bokas via Kulturhusets Reception/Biljettkassa på 033-35 35 35
En ledsagare medföljer utan kostnad till person i behov av assistans. Våra värdar hjälper till på plats.
Observera att Åhaga har ingen biljettförsäljning på plats. 

Alla biljetter köps via tickster.seVisa alla evenemang

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia