Tommy Körberg och Bohuslän Big Band - The American Songbook

Bäste konsertgäst,
 
Med anledning av den rådande Corona situationen i vårt land har vi beslutat att inte genomföra de konserterna med Tommy Körberg och Bohuslän Big Band nu i April.
 
Vi är väldigt måna om vår publik och inte vill bidra till smittspridningen av covid-19 viruset så vi kommer att flytta konserterna till hösten, Onsdag 2 sept kl 19:30
 
Din köpta biljett gäller till det nya datumet och eventuellt återköp av biljetter måste ske inom två veckor. (Senast 3 april )
EVENTUELLA ÅTERKÖP SKER ENDAST VIA INKÖPSSTÄLLET
 
Med förhoppning om att ni vill behålla er biljett för att se en fantastisk konsert
och för att stödja en bransch som går på knäna med artister, musiker, tekniker, konserthus m fl
 
Var rädd om Er och vi ser fram emot att välkomna er till minnesvärda musik kvällar framöver.
 
/ HitNöje Productions

- - -

Det har gått 35 år har gått sedan sist, men nu är det äntligen dags för ett nytt, spännande samarbete mellan Bohuslän Big Band och en av våra mest folkkära artister – Tommy Körberg.

Denna gång bjuds publiken på ”The Great American Songbook” tolkad genom Tommy Körbergs ögon och med Bohuslän Big Bands kraftfulla storbandsuttryck.
I en svängig självklarhet möts oförglömliga alster från den klassiska låtskatten, så som ”I got the world on a string” och moderna pop- och rockklassiker som Bruce Springsteens ”Dancing in the Dark”. Ett musikaliskt möte utöver det vanliga.

Observera att Åhaga har ingen biljettförsäljning på plats. Alla biljetter köps via tickster.se

Rullstolsplatser bokas antingen via länken tickster.se >>> eller på Kulturhuset, tel 033 - 35 35 35. En ledsagare medföljer utan kostnad till person i behov av assistans. Våra värdar hjälper till på plats.

Visa alla evenemang

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia