Konserten är framflyttad

Mot bakgrund av Folkhälsomyndighetens fortsatta rekommendation att begränsa allmänna sammankomster och offentliga tillställningar kommer turnén med Tommy Körberg & Bohuslän Big Band i februari 2021 att flyttas till februari 2022.
Vi är väldigt måna om vår publik och vill inte bidra till smittspridningen av covid-19 viruset, därför flyttas konserterna.

Nytt datum är torsdag 10 februari 2022

Behåll din biljett – den gäller även till det nya datumet!
OBS! NOTERA ATT VISSA TIDER HAR ÄNDRATS!

Det har gått 35 år har gått sedan sist, men nu är det äntligen dags för ett nytt, spännande samarbete mellan Bohuslän Big Band och en av våra mest folkkära artister – Tommy Körberg.

Denna gång bjuds publiken på ”The Great American Songbook” tolkad genom Tommy Körbergs ögon och med Bohuslän Big Bands kraftfulla storbandsuttryck.
I en svängig självklarhet möts oförglömliga alster från den klassiska låtskatten, så som ”I got the world on a string” och moderna pop- och rockklassiker som Bruce Springsteens ”Dancing in the Dark”. Ett musikaliskt möte utöver det vanliga.

Observera att Åhaga har ingen biljettförsäljning på plats. Alla biljetter köps via tickster.se

Rullstolsplatser bokas antingen via länken tickster.se >>> eller på Kulturhuset, tel 033 - 35 35 35. En ledsagare medföljer utan kostnad till person i behov av assistans. Våra värdar hjälper till på plats.

Återköp
Kan du inte utnyttja biljetten till det nya datumet? Återköp sker via inköpsstället av biljetten.
Du kommer få information direkt från dem och eventuellt återköp av biljett måste ske senast 22:e Januari 2021.
Vi hoppas på överseende med att det just nu råder högt tryck på biljettkassorna och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.
 
Med förhoppning om att ni vill behålla er biljett för att stödja en kulturbransch som går på knäna med artister, musiker, tekniker, konserthus m m.
Var rädd om Er och vi ser fram emot att välkomna er till minnesvärda musikkvällar framöver.
/ HitNöje Productions

Visa alla evenemang

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia