The Ark Reunion Tour 2022

Ett av tjugohundratalets största svenska band återuppstår för en turné sommaren 2022.

”Vi har aldrig ångrat att vi la ner, men vi har saknat varandra, saknat att hänga som band och att träffa den publik som gillar vår musik och som hängt med i vått och torrt. När 20-årsjubileet för debutskivan närmade sig bestämde vi oss för att stå tillsammans på scen igen för en sommar.

Vi vill bjuda på en maxad show, den totala Ark-upplevelsen. Vi är så taggade och ser fram emot att få åka ut och möta den publik som vill höra oss” Nu är Sveriges främsta Glamrockapostlar redo att för en sommar åter sprida sitt evangelium.

Ola Salo, Mikael Jepson, Martin Axén, Jens Andersson, Lasse Ljungberg och Sylvester Schlegel har alltid velat ge utanförskapet en fristad. Redan innan de blev nationella stjärnor såg de till att, i Rottne, Växjö och sedermera Malmö, låta och se ut som stjärnor i sin helt egna värld. Oavsett storlek på spelställe förde de sig alltid som världens största band, bad aldrig om ursäkt för sin existens - och de hade låtarna som borgade för det.

Hits som “It Takes a Fool to Remain Sane”, ”Calleth You, Cometh I”, “One of Us is Gonna Die Young”, “The Worrying Kind”, “Breaking Up with God”, “Let Your Body Decide”, “Father of a Son” med flera är i dag en självklar del av den svenska pophistorien och folksjälen. Detta lär bli uppenbart en gång för alla under The Ark Reunion Tour 2022.

ÅHAGA UTESCEN

Insläppstid: 18:00
Start: ca 19:30

Åldersgräns 18 år, ej ok för yngre.
Övrig information: - Ej medtag av egen mat och dryck. Försäljning av öl och vin etc samt mat finns på plats.
Paraplyer, stolar, kameror, inspelningsutrustning, barnvagnar, flaskor och husdjur får ej tas in på området.

Arrangör: nöjet.se och livenation.se

Biljetter: ticketmaster.se, 077-170 70 70

Presskontakt Nöjet Konsert: Björn Nohlgren, 0704-83 73 10, bjorn@nojet.com

Visa alla evenemang

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia