HÖSTENS SMAKFULLASTE MÄSSA FLYTTAS FRAM . . .

Vi har med glädje sett fram emot att få genomföra höstens "godaste" mässa i september men med anledning av Covid-19 och de rådande restriktionerna måste vi tyvärr meddela att Smaka på Åhaga inte kommer att kunna arrangeras som planerat 11-12 september 2020.

Vi blickar fortfarande framåt men nu mot 2021 och hoppas att det kommer att bli ett fantastiskt år med stort behov av att mötas, umgås och njuta tillsammans!

Och vad passar då bättre än en helhetsupplevelse med mat & dryck i kombination?

Nytt datum är 17-18 september 2021 - save the date!

 

På Smaka på Åhaga kan du njuta av det bästa inom dryck och delikatess från såväl lokala som internationella leverantörer.

Utöver att kunna besöka mässans utställare där allt från lokala producenter till internationella dryckes-importörer och producenter finns med har du även möjlighet att besöka separata seminarier och provningar. Succé för Champagnebaren, där du kan provsmaka den karismatiska duon ostron och champagne. 

Vi är mycket glada att vi kan presentera en mässa med ett fantastiskt smakfullt innehåll – i en miljö där atmosfären från den 100 år gamla lokverksta'n skapar en perfekt inramning och känsla för evenemanget.

Varmt välkommen till Smaka på Åhaga !

Visa alla evenemang

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia