Smaka på Åhaga edition 2.2

Varmt välkommen till en fantastisk Smak & Dryckesupplevelse på Åhaga

Nu uppdaterar vi dryckes- och delikatessmässan till en upplevelse vi kallar Smaka på Åhaga 2.2
Konceptet där du kan njuta av allt spännande inom dryck och delikatess från såväl lokala som internationella leverantörer.

Upptäck gnistan i mötet mellan mat och dryck!
Tänk dig känslan, när du kan gå runt och njuta, dofta, smaka och ta in intryck från alla olika montrar runt omkring i lokalen. Att få trängas med människor med ett provningsglas i handen. Ljumma vindar och en doft av grill når dig från de öppna dörrarna som leder dig ut till vår utomhusyta.
På Smaka På Åhaga kan du vänta dig en - eller varför inte två - dagar fulla av upplevelser, nya smaker och njutningsfulla ögonblick som skapar minnen att plocka fram senare.

Utöver att mingla runt bland utställare och producenternas montrar finns möjlighet att besöka vårt loungeområde, ta del av något nytt och spännande i den gastronomiska och kulinariska världen eller delta i någon av våra provningar.
Givetvis är vår tidigare succé med även i år – Champagnebaren, där du kan provsmaka den karismatiska och magiska duon ostron & champagne.

Vi är mycket glada att vi nu kan presentera en mässa med ett fantastiskt smakfullt innehåll – i en miljö där atmosfären från den 100 år gamla lokverkstaden skapar en perfekt inramning och känsla för evenemanget.

Varmt välkommen till Smaka på Åhaga !

SAVE THE DATE - mer info kommer - så håll utkik!

Är du intresserad av att medverka? Som utställare, försäljare och inspiratör?
Skriv en rad till mig: zara@ahaga.se eller ring 0708-914612 / 033-131510

Visa alla evenemang

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia