Queenie - Forever

The Show Must Go On

Med hundratals konserter i hela Europa och delar av Asien sedan 2006 - har Queenie fått entusiastiska fans över hela världen.

År 2008 spelade Queenie som huvudband på världens största Queen-festival i Montreux, inbjuden av Freddie Mercurys "personliga assistent" Peter Freestone själv. Första stegen i karriären för detta fantastiska band var deltagande i upplagan av tv-serien " I Got Talent " inför miljontals passionerade TV-tittare fick Queenie sitt fantastiska genombrott.

Queenie genomför alla låtar på de ursprungliga instrumenten, ingen inspelad musik på trackmaskin, på exakt samma sätt som Queen gjorde. Kombinationen av original instrumentering och Michael Kluch fantastiska röst gör varje show till en unik, imponerande och levande upplevelse, full av energi. Autentiska kostymer och en massiv stage- och ljud/ljusproduktion gör showen till en unik upplevelse.

En kväll fylld av megahits som Radio Gaga, I Want It All, Bohemian Rhapsody, We Will Rock You, We Are The Champions och många, många fler.

THE SHOW MUST GO ON!

Presenteras av: Euroentertain.com

Konserten är flyttad från 5 februari 2022. Du som köpt din biljett till konserten som skulle varit den 5 februari behåller den. Den gäller alltså till den här kvällen.

1 st ledsagare medföljer gratis på samma biljett.
Observera att Åhaga har ingen biljettförsäljning på plats. Alla biljetter köps via ticketmaster

Åldersgräns 18 år.

Visa alla evenemang

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia