Kära gäst,

På grund av COVID-19 (Coronavirus) och kvarstående restriktioner gällande folksamlingar har Lifeline som arrangör tvingats ta beslutet att flytta fram  Pernilla Wahlgren har Hybris i Borås den 7 november kl 16:00 till hösten 2021.

Det nya datumet är 11 september 2021 kl 16:00. Håll hårt i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet.

Lifeline vill att alla besökare ska känna sig trygga att gå på våra evenemang. Vi tar situationen på största allvar och vidtar de åtgärder som behövs för att upprätthålla rekommendationer och uppdateringar från myndigheter.

Har du några frågor gällande detta, kontakta Lifeline på info@lifeline.se.

För mer information gällande våra evenemang och COVID-19 (Coronavirus), se www.lifeline.se/corona.

- - -

 

Hon kom, hon sågs, hon sponsrades

Pernilla Wahlgren har Hybris

Efter att oavbrutet har firat sina 40 år på scen och 50 år på jorden i ett födelsedagskalas som pågått i ett och ett halvt år med 140000 av hennes närmsta vänner kan inte Pernilla Wahlgren få nog. Trots att ensemblen har försökt att stoppa henne är nu beslutet taget att det kommer att bli en helt ny show, med urpremiär på Lilla Cirkus, Stockholm den 23 januari 2020.

Så åter igen efter den prisbelönta, hyllade och helt utsålda föreställningen Kort, Glad & Tacksam tar hon med sig sina vänner Hanna HedlundOla ForssmedMåns Nathanaelson och Kim Sulocki i en humorföreställning fylld av musik, sketcher och parodier i ett underhållande tempo.
Arrangör: Lifeline

Rullstolsplatser bokas på Kulturhuset, tel 033 - 35 35 35

Observera att Åhaga har ingen biljettförsäljning på plats. Alla biljetter köps via ticketmaster.se

 

Visa alla evenemang

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia