Tommy Körberg och Bohuslän Big Band - The American Songbook

OBS Konserten kan tyvärr ej genomföras efter regeringens nya restriktioner från den 12 januari. Nytt datum: Onsdag 31 Aug kl 19:30

Bäste konsertgäst!
Mot bakgrund av de fortsatta restriktioner som begränsar allmänna sammankomster och offentliga tillställningar kommer datum gällande turnén med Tommy Körberg & Bohuslän Big Band i februari 2022 att flyttas till augusti/september 2022.

Vi är väldigt måna om vår publik och vill inte bidra till smittspridningen av covid-19 viruset därför flyttas konserterna. Med de restriktioner som är aktuella i dagsläget kan vi inte genomföra de planerade spelningarna.

Behåll din biljett – den gäller även det nya datumet!

 
Återköp

Kan du inte utnyttja biljetten så ges möjlighet till återköp.
ÅTERKÖP SKER VIA INKÖPSSTÄLLET AV BILJETTEN OCH INTE HOS ARRANGÖREN HITNÖJE!
 
Om din biljett köpts via Tickster läs nedan:
Återköp görs via Ticksters kundtjänst, support@tickster.com.
För att underlätta för vår personal är det viktigt att du uppger ditt referensnummer och mobilnummer vid kontakt.
Vid återköp får du tillbaka hela biljettsumman, men inte det som kallas serviceavgift. Denna avgift täcker delar av den administration och det arbete som görs av biljettpersonalen.
 
Eventuellt återköp av biljett måste ske senast 14:e Februari 2021.
Vi hoppas på överseende med att det just nu råder högt tryck på biljettkassorna och att svarstiden därför kan bli längre än vanligt.
 
Med förhoppning om att ni vill behålla er biljett för att stödja en bransch som går på knäna med artister, musiker, tekniker, konserthus m m.
 
Var rädd om Er och vi ser fram emot att välkomna er till minnesvärda musikkvällar framöver.
 
/ HitNöje Productions
 

 

Det har gått 35 år har gått sedan sist, men nu är det äntligen dags för ett nytt, spännande samarbete mellan Bohuslän Big Band och en av våra mest folkkära artister – Tommy Körberg.

Denna gång bjuds publiken på ”The Great American Songbook” tolkad genom Tommy Körbergs ögon och med Bohuslän Big Bands kraftfulla storbandsuttryck.
I en svängig självklarhet möts oförglömliga alster från den klassiska låtskatten, så som ”I got the world on a string” och moderna pop- och rockklassiker som Bruce Springsteens ”Dancing in the Dark”. Ett musikaliskt möte utöver det vanliga.

Observera att Åhaga har ingen biljettförsäljning på plats. Alla biljetter köps via tickster.se

Rullstolsplatser bokas antingen via länken tickster.se >>>. En ledsagare medföljer utan kostnad till person i behov av assistans. Våra värdar hjälper till på plats.

Du som köpt din biljett till konserten som skulle varit den 26 april 2020 resp 28 feb 2021 behåller den. Den gäller alltså till den här kvällen.

Visa alla evenemang

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia