Äntligen kan du uppleva Nordens största dansband i konsertform!

Vi flyttar konserten ännu en gång!

Den senaste pandemiutvecklingen och restriktionerna som följer med den gör att vi tyvärr tvingas flytta konserten med Lasse Stefanz ytterligare.
Nytt datum blir onsdag 18 maj! Köpt biljett gäller till det nya datumet, du behöver alltså inte göra något utan bara behålla din biljett.

Om datumet inte passar är det ok med att återköpa biljetten. Det måste du göra, via din biljettleverantör, senast 25 januari.
Vi hoppas verkligen kunna ses i maj!

Hälsar
Thomas Deutgen & Lasse Stefanz

Lasse Stefanz med över 50 år på vägarna, kommer nu för första gången till Borås med sin bejublade och kritikerrosade föreställning "De första ljuva åren". Du får höra bandets stora hits samt en och annan musikalisk överraskning, hisnande berättelser om ett liv i fyrtakt och trasiga turnébussar, från motgångar till stora framgångar. Mängder med minnen, skratt och känslor från ett band som idag är både kult och kultur . . . 

Kvällen leds av programledaren och dansbandsexperten Thomas Deutgen som intervjuar bandet på scenen där du också får se unika filmklipp, bilder och berättelser. Det ramar in den musikaliska kvällen med låtarna du garanterat känner igen. 

Direkt efter föreställningen finns bandet tillgängligt för signering och LS-shopen är på plats med mängder av produkter.

Läs gärna mer på www.lassestefanz.se/konsert 

1 st ledsagare medföljer gratis på samma biljett.

Observera att Åhaga har ingen biljettförsäljning på plats. Alla biljetter köps via www.tickster.com

Vi rekommenderar ingen att köpa biljetter i andra hand utan endast via auktoriserade biljettförsäljare. Från vår sida länkas du alltid vidare till auktoriserade biljettförsäljare.

Visa alla evenemang

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia