Från och med den 29 september hävs restriktionerna för evenemang och vi kan öppna upp helt och fullt!

Som vi har längtat efter denna dag! Vi har en helt fantastisk höst och vår framför oss med massor av härlig liveunderhållning.
VÄLKOMNA TILLBAKA!!

Fram till den 29 september 2021 gäller dock nuvarande restriktioner med max 8 pers/bord i restaurangen och en meter till andra sällskap.

För mer detaljerad information för respektive evenemang ber vi er att gå in i vår kalender där vi kontinuerligt uppdaterar vad som gäller för just detta evenemang.

Åhaga är medlem i branschorganisationen Visita och företaget följer myndigheternas och Visitas riktlinjer för att minska smittspridningen.
För oss är det av absolut största vikt att alla våra gäster och personal ska känna sig helt trygga med att besöka Åhaga.

 

Hur pandemin påverkar Åhaga

Detta virus har verkligen ändrat hela mötes- och nöjesindustrins verksamhet fullständigt. Överallt hör vi om inställda konserter, festivaler, möten och idrottsevenemang.

Detta gäller såklart även oss på Åhaga, alla våra evenemang från den 11 mars 2020 har ställts in eller flyttats framåt i tiden.

Nu planerar vi för fullt för att möta en fantastiskt spännande tid då vi åter kan öppna våra portar. När vi äntligen återigen får välkomna fantastiska artister, spännande möten och mässor och framför allt, att åter få välkomna er alla, våra sagolika gäster och besökare. Utan er är vårt anrika hus inte sig likt, vi saknar skratten, musiken och de kittlande mötena, vi saknar er så mycket.

Nu får vi alla hjälpas åt att hålla detta virus borta och drömma om den magi som vi ändå tror kommer åter. 

Var rädda om varandra, visa er kärlek mot alla ni möter och lyssna på era kroppar.

Och varmt välkomna tillbaka!

 

Uppdaterat 2021-09-08

Visa alla evenemang

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia