Med anledning av Covid-19, Coronaviruset, följer här information till alla våra besökare.

För Åhaga och våra partners är hälsa och säkerhet för alla våra besökare och medarbetare av högsta prioritet. Med anledning av det aktuella läget där regeringen nu lagstiftat att inga arrangemang med över 50 personer är tillåtna tvingas vi vi nu till en rad ändringar i årets program.

För mer detaljerad information för respektive evenemang ber vi er att gå in i vår kalender där vi kontinuerligt uppdaterar vad som gäller för just detta evenemang.

Hur pandemin påverkar Åhaga

Detta virus har verkligen ändrat hela mötes- och nöjesindustrins verksamhet fullständigt. Överallt hör vi om inställda konserter, festivaler, möten och idrottsevenemang.

Detta gäller såklart även oss på Åhaga, alla våra evenemang från den 11 mars har ställts in eller flyttats framåt i tiden. En del evenemang till hösten och några ända fram till 2021. 

Nu planerar vi för fullt för att möta en fantastiskt spännande tid då vi åter kan öppna våra portar. När vi äntligen återigen får välkomna fantastiska artister, spännande möten och mässor och framför allt, att åter få välkomna er alla, våra sagolika gäster och besökare. Utan er är vårt anrika hus inte sig likt, vi saknar skratten, musiken och de kittlande mötena, vi saknar er så mycket.

Nu får vi bara alla hjälpas åt att hålla detta virus borta, skänka all vår kraft och energi till vården och låta oss drömma om den magi som vi ändå tror kommer åter. 

Var rädda om varandra, visa er kärlek mot alla ni möter och lyssna på era kroppar.

Och varmt välkomna tillbaka!

 

Uppdaterat 2020-06-22

Visa alla evenemang

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia