UPPLEV SKRÄCKINJAGANDE NÖJE PÅ HALLOWEENFESTEN MED NAUSE!

Sätt på dig din mest skrämmande utstyrsel, förbered dig på att dansa natten lång, och träd in i en värld av ren skräck och underhållning! Borås största Halloweenfest är här, och du vill inte missa det!

VÅRA HÖJDPUNKTER

SKRÄMMANDE LOKAL: Vi har förvandlat Åhaga till ett spökhus, komplett med dimmiga korridorer och skrämmande överraskningar runt varje hörn. Kom in om du vågar!

SMINKARE: Vill du ge din utklädnad den perfekta touchen? Oroa dig inte! Vi har professionella sminkare på plats för att förvandla dig till en riktig skräckikon.

LÄSKIGA STATISTER OCH DANSARE: Våra läskiga statister och dansare kommer att föra vårt skrämmande tema till liv och skapa en atmosfär som får dig att känna dig som om du har hamnat mitt i en skräckfilm.

PRIS TILL BÄSTA UTKLÄDNAD: Glöm inte att klä dig i din mest fantasifulla, skrämmande eller kreativa utstyrsel! Vi har ett fantastiskt pris till den som imponerar mest med sin Halloweenkostym.

GRYM FEST: Och självklart, ingen fest är komplett utan grym musik och en hisnande atmosfär. Nause kommer att leverera de hetaste musiken, och vi kommer självklart att fylla natten med kilovis av konfetti!

BILJETTER: Earlybird (Begränsat antal)
Priset inkluderar 10,00 SEK i serviceavgifter
DATUM: Fredag 27:e oktober
TID: 22-02
Börja planera din Halloweenkväll nu och gör dig redo för en natt full av skratt, skräck och minnen du aldrig kommer att glömma. Det här blir en Halloweenfest som kommer att gå till historien!

 

 

 

Visa alla evenemang

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia