Från Broadway till Duvemåla

Konserten är framflyttad till 28 oktober 2021

På grund av 2020 års Corona-pandemi fattade regeringen den 20 november ett nytt beslut att förbjuda allmänna sammankomster med mer än 8 personer. 

Nu ser vi äntligen ljuset i tunneln! Med nya vaccin som, om allt går enligt plan, kommer att börja fördelas under första halvan av 2021 ser läget allt mer hoppfullt ut.
Sakta men säkert är vi på väg emot både vårens ljus och en någorlunda normal tillvaro.

Men enligt de restriktioner som just nu råder och för allas säkerhet vågar vi inte chansa på att få spela vår föreställning i vår och väljer därför att åter igen flytta alla vårens konserter till en tid då det känns säkert att gå.

Håll nu hårt i din biljett för den gäller till hösten och då satsar vi allt på att ge er det mesta och det bästa av den musikalmagi som vi håller så kär. Detta som vanligt med några av Sveriges främsta musikalartister och musiker. Artister som nu längtar till scenen så mycket att energin kommer att vara både vibrerande och magisk.

Vi är ett litet bolag där våra tolv artister, musiker och tekniker nu helt står utan inkomst.
För att kunna erbjuda både er och vår ensemble ljuvliga konsertuppleveler i framtiden så vädjar vi åter till er att behålla biljetten. Om du inte kan gå finns kanske möjligheten att kolla med en vän, kollega eller granne då biljetten inte är personlig. Kanske har du till och med möjlighet att bjuda någon på en oförglömlig upplevelse? Kanske kan en sen julklapp till någon redan vara ordnad i och med detta?

Det är ni, publiken, som gör att vi kan hålla drömmen om framtida konserter vid liv och efter närmare tio månader av något som kan liknas vid ett näringsförbud är varje biljett viktigare än man kan tro.
 
Om inget av dessa alternativ känns rätt så erbjuder vi självklart återbetalning t.o.m den 5 februari 2021. Efter detta datum är inte återbetalning möjlig.

För återbetalning kontakta Liza Wåhlin liza@woodnote.se

Ditt nya konsertdatum är 28 oktober 2021

Tack för att ni håller i och håller ut, snart ses vi igen!
Viktoria Tocca Entertainment AB

 

Från Broadway till Duvemåla är utan tvekan en av årets återkommande höjdpunkter för alla musikalälskare!

Här drabbar stora röster och stora känslor samman i ett pärlband av de mest älskade hitsen från världens största musikaler.

Sedan starten 2016 har föreställningen som pressen kallat "musikalernas Diggiloo" samlat ett tjugotal av Sveriges mest meriterade musikalartister för både utsålda och hyllade turnéer som sträckt sig från Luleå i norr till Ystad i söder.

Efter att 2019 gjort sin största konsert hittills, på Dalhalla, spänner man nu bågen och tar sig för första gången utanför Sveriges gränser med föreställningar även i våra Nordiska grannländer.

Vilka solister som kommer att bära fanan under hösten 2020 håller fortfarande på att fastställas, men redan nu är det klart att Malena Tuvung (Cats, Fame, My Fair Lady, Mary Poppins, Romeo & Juliet m.fl) återvänder för sin 5:e säsong med Från Broadway till Duvemåla. Övriga medverkande avslöjas inom kort!

Dessutom leds orkestern i vanlig ordning av Sveriges bästa och mest kompetenta kapellmästare, Carina E. Nilsson.

Pressen skriver:

"En show i lyxklass" Jönköpings-Posten
"En glimrande show" Norran
"Musikalsångare av bästa sort" Ystads Allehanda
"Musikalfest fick teatern att koka" Arbetarbladet
"Man känner sig helt perfekt efteråt" Eskilstuna-Kuriren
"Lyckad resa från Broadway till Duvemåla" Gefle Dagblad
"Under extranumret dansar hela parketten" Vestmanlands Läns Tidning
"As close as you can get to Broadway or West End" Broadway World

Mer info och löpande nyheter:
www.franbroadwaytillduvemala.se

Presenteras av: Viktoria Tocca Entertainment AB

Rullstolsplats bokas via Kulturhusets Reception/Biljettkassa på 033-35 35 35
1 st ledsagare medföljer gratis på samma biljett.
Observera att Åhaga har ingen biljettförsäljning på plats. Alla biljetter köps via nortic.se

Rekommenderad åldersgräns 13 år.

Vi rekommenderar ingen att köpa biljetter i andra hand utan endast via auktoriserade biljettförsäljare. Från vår sida länkas du alltid vidare till auktoriserade biljettförsäljare. Biljettpris för en konsertbiljett är från 495 kr inkl avgift.

Visa alla evenemang

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia