Flashback forever - Showen

Podcasten "Flashback Forever" har på kort tid blivit en av Sveriges populäraste poddar.

Våren 2023 är det dags för Emma Knyckare, Ina Lundström och "Scroll-Mia" att för sista gången lyfta sina jeansprydda rumpor ur de bekväma fåtöljerna och ge sig ut på vägarna för att kulturberika Sverige med sin show "Flashback Forever – Showen".
Föreställningen hade premiär den 1 mars 2022 på Lisebergsteatern i Göteborg och därefter har trion varit på en stor Sverigeturné med hela 60 föreställningar. Bakom dem löper ett långt glittrande segerspår av utsålda hus, höga betyg och stora lovord från kritiker. I april avslutar Flashback-trion succéturnén på samma plats där den började.

– Det känns kul och maxat att spela en sista vända, och på hemmaplan dessutom där vi startade resan med showen för snart ett år sedan. Sedan dess har mycket hänt, både i världen och i podden. Så det skall blir roligt att se hur mycket showen skiljer sig från första till sista föreställningen, säger Emma Knyckare
Varje vecka dissekerar Emma, Ina och Scroll-Mia på ett varmt och humoristiskt sätt, trådar från internetforumet Flashback. I den nya showen "Flashback Forever – Showen" blir det en djupdykning i det allra roligaste från forumet, men även favoriter från podden och lite sång, dans och glitter.

– I podden pratar vi varje vecka om en tråd eller användare var från forumet. I showen kommer vi göra en djupdykning i det allra roligaste med Flashback. Dessutom i en helt annan form. Jag och Emma är vana att improvisera och spinna loss, medan Mia får stå med en flanellograf och känna sig trygg. Vi har nosat lite på detta när vi gjorde en julkalender ihop, och det känns som den stora tjusningen är att vi kommer kunna använda oss av fler uttryck med showen än att snickesnacka. Vi kommer även behöva kamma oss, det är en stor skillnad, berättar Ina Lundström.

"Flashback Forever" har blivit en av Sveriges största poddar och blivit utsedd till "Årets podd" och "Årets humorpodd" på Guldpodden 2020. 2022 blev podden humorföreställningen "Flashback Forever – Showen" och senare samma år gjorde trion annorlunda partiledarintervjuer i SVT inför valet "Valet forever". "Flashback Forever – Showen" hade premiär 1 mars på Lisebergsteatern i Göteborg. 60 föreställningar i över 20 olika städer spelades under 2022. I vår förlängs publiksuccén med en avslutande spelsäsong och turnéavslutning i Göteborg den 29 april.

Sagt om föreställningen:

/Aftonbladet

“Emma Knyckare, Ina Lundström och ”Scroll-Mia” bjuder på en ambitiös show som bryter barriären mellan det anonyma poddformatet och dess lyssnare.”
/Aftonbladet

“det råder ingen tvekan om att publiken har en strålande kväll”
/Borås Tidning

“Snygg finish på ett bjussigt koncept.”
/Göteborgs-Posten

“En hyllning till internets kufar.”
/Sydsvenskan

"Flashback Forever klarar steget från podd till scen briljant"
/Dagens Nyheter

“hög energi och grova skämt”
/Hallands Nyheter

"Troligen det roligaste som har spelats på Gävle Teaters scen."
/Gefle Dagblad

“en jäkla dunderkväll, en igenkännings-bonanza av sällan skådat slag.”
/Arbetarbladet

“skratten ekar ofta och länge”
/Nerikes Allehanda

“Föreställningen är rakt igenom humordriven och tack och lov svårt underhållande.”
/Västerbottens-Kuriren

Visa alla evenemang

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia