Brynolf & Ljung tillbaka på scen med nyskrivna showen "STALKER"

Efter de två tidigare utsålda turnéerna ”Hokus Pokus motherf*ckers” och ”Cirkeln” är Brynolf & Ljung äntligen tillbaka med en helt ny liveshow. Det bjuds på hits och oförglömliga minnen, och några nya låtar kommer även presenteras under denna jubileumskväll.

Se fram emot en helkväll med tillbakablickar, men som ligger helt rätt i tiden.

 I ”Stalker” tar de sig längre in i publikens medvetande än någonsin tidigare! Med hjälp av fingerfärdighet, illusioner och psykologi flyttas gränsen för vad som är möjligt och vad som borde vara omöjligt.

Tillsammans med stjärnregissören Edward af Sillén, tar Brynolf & Ljung i sin nya föreställning med publiken på upplevelse där ingen sitter helt säker. Hur långt är vi människor beredda att gå i jakten på att bli sedda? I dagens övervakningssamhälle är alla stalkade och alla har blivit stalkers.

Följ Brynolf & Ljung. De följer redan dig.

Som Sveriges främsta magiker har Brynolf & Ljung i ett decennium bjudit på humorladdade framträdanden som fått oss att både tappa hakan och ifrågasätta fysikens lagar. ”Stalker” blir deras första nya liveshow på 3 år och en efterlängtad återförening med publiken.

Arr: lifeline.se

Observera att Åhaga har ingen biljettförsäljning på plats. Alla biljetter köps via lifeline.eventim-biljetter.se
Du som köpt din biljett till föreställningen som skulle varit den 12 februari 2022 behåller den. Den gäller alltså till den här föreställningen.

 

Visa alla evenemang

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia