Välkommen till Borås Outdoor Expo 2022!

För första gången kommer Outdoor Expo till Borås.

Det blir en äventyrsupplevelse utöver det vanliga – som besökare får du träffa några av landets främsta och mest spännande leverantörer och producenter.

Vi fyller lokalen med mängder av spännande utställare för allt som berör äventyr, jakt, fiske, upplevelser och natur. Det kommer att finnas möjligheter att testa, diskutera, utforska och prata om den senaste utrustningen och de mest spännande upplevelserna.

På scen står intressanta föreläsare, på golvet får du chans att mingla med vänner och proffs från Sveriges alla hörn.

Förköpsbiljetterna garanterar en plats på festivalen och du kan välja att köpa endagars- eller tvådagarspass, till ett förmånligt pris.
Givetvis har vi student- och pensionärsrabatt.

Kontantfri mässa
För en ökad trygghet för både besökare och personal är Borås Outdoor Expo en kontantfri mässa. Vår betalningslösning accepterar kortbetalning, inkl. American Express.

Mat på plats
Parallellt med Borås Outdoor Expo har du och alla andra Boråsare möjlighet att äta er mätta från ett tiotal olika foodtrucks. Foodtruckfestivalen utanför mässhallen är öppen för alla, inte bara mässans besökare. Här kan du testa grekiskt, amerikanskt, mexikanskt, indiskt och mycket mer. Välkommen!

Arrangör: Expostories.se

Visa alla evenemang

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia