VÄLKOMMEN TILL ÅHAGA OCH EN JULBORDSSHOW MED EXTRA ALLT!

Årets julshow är sprakande och som hämtad direkt från Las Vegas. Med allt du kan tänka dig från rock´n roll, soul, och disco till glitter och plymer. Förutom en oförglömlig show och ett julbord i högsta klass får du även följa med på en fantastisk efterfest där vi dansar till långt in på nattimmarna. Kvällen kommer att bjuda på glamour, rock, och show med rök och eld, musikal, disco och soul i en härlig crossover där Studio 54 möter Las Vegas! En makalös show där vi vill hylla musiken, festen och glädjen i mötet människor emellan och bjuder samtidigt in till att njuta av Åhagas fantastiska julbord i vår magnifika gamla lokverkstad. Följ med framför och bakom kulisserna på en exklusiv julbordsshow med extra allt!

VÄLKOMMEN PÅ EFTERFEST! (fre-lör)

Efter showen fortsätter kvällen med den stora efterfesten som vi kallar ”The Backstage party”. Din biljett ger dig entré till backstage där festen fortsätter långt in på småtimmarna med härlig musik, dans och fest. Här underhåller ett av landets bästa partyband med en grym liveshow. Det blir en väl avvägd blandning av hits för alla åldrar, där det blandas och ges av musik från de senaste årtiondena. Allt ifrån svängigt 70-tals disco, rock till dagens mest spelade radiohits. Detta blir en kväll som du bara inte kan missa.

 

SPELDATUM

Fre 25 Nov

Lör 25 Nov

Tor 1 Dec

Fre 2 Dec

Lör 3 Dec

Tor 8 Dec

Fre 9 Dec (SLUTSÅLD)

Lör 10 Dec

Tor 15 Dec

Fre 16 Dec

Lör 17 Dec

 

PRISER

Torsdag kväll

976 kr (895 ex moms)

Fredag kväll

1082 kr (995 kr ex moms)

Lördag kväll

976 kr (895 ex moms)

Vi  öppnar snart upp vår egen site för Åhaga Julbordsshow där du kommer hitta allt du behöver veta för att få en oförglömlig kväll på Åhaga!

Visa alla evenemang

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia