”Julen kommer till Åhaga även i år”

(Om bara myndigheterna förverkligar den förannonserade lättnaden av restriktionerna från 50 till 500 gäster)


Vad vore en jul utan härlig musik, fantastisk mat och en underbar julig stämning – ja allt som våra gäster vant sig vid att vi på Åhaga årligen erbjuder.
Och i år känner vi att julen nog är extra efterlängtad efter allt som hänt. En stund att få samlas med nära och kära, få känna hopp och längtan, njuta med alla sinnen och få känna glädje och ro.

Även i år kommer landets showguru, Roine Söderlundh, skapa magi på scenen tillsammans med några av landets mest folkkära artister och musiker. Roine som bla ligger bakom megasuccén ”Mamma Mia- vilket party” lovar en show med utrymme till både eftertanke och återblickar men framför allt en kväll som inger hopp och glädje inför ett ljusare 2021.

Vi är dessutom glada att kunnat knyta till oss en av Västsveriges mest spännande köksmästare och matkonstnärer, Martin Thom. Martin kommer från Toronto, Kanada och har en 35 årig karriär i hotell & restaurangbranschen. Martin har bla varit köksmästare på Rondo & Stjärnornas krog, Café Viskan och Grand Hotel.
Martin har lovat att ytterligare höja, den redan tidigare höga upplevelsen, av vår fantastiska julmat.

Årets julupplevelse kommer självklart vara säkrat för att förhindra all smittspridning av Covid-19. Vi sprider alla sällskap med säkra avstånd och stora bord, flera ingångar med flera garderober och framför allt en helt ny servering av julmaten. Vi serverar våra dignande julbord via flera bufféer utan trängsel och köer, allt för att ni säkert ska kunna njuta av alla julens läckerheter utan känna oro.

Nu väntar vi bara på ett positivt besked från regeringen och så fort ett glatt besked kommer så släpper vi platserna. Så håll utkik här på våra sociala medier, platserna i år är begränsade.


Vi hoppas vi snart kunna hälsa er varmt välkomna
till ännu en fantastisk jul på Åhaga!

Visa alla evenemang

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia