ÅHAGA & EVENEMANGSDEPARTEMENTET PRESENTERAR STOLT

Glamorous Christmas!

Sveriges med glamorösa julbordsshow!

Regi & Koreografi Roine Söderlundh

 

 - KERRY ELLIS -
Kerry är Englands musikaldrottning! Hon har spelat huvudrollen på West End i bl a We Will Rock You, Les Miserables, Cats,
Miss Saigon, m fl och mottagit en lång rad priser. Hon har även spelat huvudrollen i Wicked på Broadway.
Men Kerry är mycket mer än musikal.
Hon har gett ut ett stort antal album, med listettor för både Universal och Sony Music.
Hon har ett långtgående samarbete med Queens gitarrist Brian May. De har gjort konserter runt om i Europa och släppt CD:n Golden Days tillsammans.
Kerry är en av Englands mest eftertraktade sångare och turnerar över hela världen. Hon har genomfört tre säsonger av hennes egen podcast ”Keep Calm and Kerry on” och gav precis ut sin självbiografi ”From Bumpkin to Broadway”.
 
- MARTIN STENMARCK -
Sveriges ledande showartist.
Snabbspolar man genom Martin Stenmarcks karriär får man en tydlig bild av en artistisk spännvidd som få svenska artister har. Från hårdrocksdrömmarna i pojkrummet till Grammisvinst, Melodifestivalvinst och Rockbjörnenvinst.
Du har sett honom i TV, på film, teater, små och stora scener och i arenaprojektet Ladies Night. Martin har gjort huvudrollen i både Jesus Christ Superstar och West Side story och han är rösten till Blixten McQueen i filmen Bilar.
Med en energi och scennärvaro som saknar motstycke har han charmat ett helt land.
 
- JASMINE KARA -
Hon slog igenom med dunder och brak med hitlåten In The Basement.
Jasmine Kara har turnerat i USA, Japan och England och rest världen över för samarbeten med producenter och låtskrivare. Hon har uppträtt på Grammisgalan och vi har kunnat se henne i flertalet av Sveriges största tv-program som Allsång på Skansen, Lotta på Liseberg och Sommarkrysset.
Jasmine har under åren samlat på sig några fina meriter som låtskrivare, och under det senaste året även åt andra med bl a två världsettor på Billboard och iTunes worldwide.

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia