Smaka på Åhaga 19-20 oktober 2018

DU ÄR EN DEL AV SUCCÉN!

När vi för sju år sedan startade Smaka på Åhaga hade vi en vision om att skapa ett högklassigt och årligt återkommande evenemang för mat och dryckesintresserade personer i Borås och Sjuhärad.
Vi visste att intresset för närproducerad mat, vin och delikatesser var stort i regionen och att vi, genom att äga och förvalta en av Sveriges vackraste evenemangslokaler, borde kunna realisera vår vision. 
Idag kan vi konstatera att intresset för vin och delikatesser aldrig har varit större i Sverige och att vår vision kring Smaka på Åhaga blivit till ett av Borås mest uppskattade och välbesökta evenemang. Här har du som utställare chansen att träffa ca 4 000 intresserade och köpstarka besökare.

Vi hoppas att du vill vara en del av succén.
Varmt välkommen som utställare på Smaka på Åhaga - 2018!

Utställarkostnad:

4 kvm (2x2 m)   3450:-
6 kvm (3x2 m)   4450:-
8 kvm (4x2 m)   5450:-

Önskar du en större monteryta ber vi att få lämna en offert på detta. Är du osäker på vilket upplägg och monteryta som passar dig kontakta Zara så hjälper hon dig.

I priset ingår monteravskiljande vita väggar, eluttag max 2000w samt spotlights för att kompensera att vi sänker allmänbelysningen. Behöver du möbler, belysning, nattström mm till din monter beställer du det här:
Åhaga Monterservice 

För utställare med alkoholhaltiga drycker använder vi oss av systemet med smakkuponger och kickback. Kontakta Zara för mer information.

Har du frågor kontakta:

Zara Höglund - projektledare,  SMAKA PÅ ÅHAGA 
033-13 17 56
0708-91 46 12
zara.hoglund@ahaga.se

 

 

 

Spara

Spara

Spara

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia