VD till Åhaga

ÅHAGA har sedan starten 2002 utvecklats till en av Västsveriges främsta mötesplatser inom konsert, event, show och mässor. I det unika huset frodas kreativitet, kultur, möten och inspiration. Åhaga gör verkligen skäl för namnet - plats för upplevelser i Borås, en stad som sjuder av framåtanda. Åhagastiftelsens ändamål är att främja och stödja kulturlivet i Borås och Sjuhärad. Här genomförs årligen över 100 evenemang, konserter, möten, fester, marknader, events, och mässor.  

Vår nuvarande VD har efter många framgångsrika år valt att gå vidare i yrkeslivet.
Vi söker nu en driftig ledare som ska driva den fortsatta utvecklingen.

Som VD är du en nyckelperson inom marknad och försäljning och du kommer att driva Åhagas utveckling tillsammans med medarbetarna. Ditt övergripande uppdrag att skapa förutsättningar för Åhagas medarbetare att kunna leverera effektiva tjänster utifrån verksamhetens behov och med hög kundnöjdhet. Du ansvarar för bolagets ekonomi och har personalansvaret för samtliga medarbetare. Du rapporterar till styrelsen.

Dina viktigaste arbetsuppgifter:
- Coacha och utveckla medarbetarna
- Marknadsföra Åhaga med glädje och engagemang
- Brinna för fortsatt utveckling- och förädling av verksamheten

Vem är du?

Coachande ledarstil och drivs av en stark vilja att utveckla medarbetarna och verksamheten. Handlingskraftig och strukturerad men också lyhörd och prestigelös. Driven och resultatinriktad som motiveras av utveckling och resultat. Då din roll innebär att du jobbar väldigt nära Åhagas kunder är det av vikt att du har en genuin känsla för service och kundrelationer. Har ett stort nätverk i Sjuhärad.

Vi ser gärna att du bor i Borås med omnejd.
Du har en utbildning, troligen från högskola eller liknande, och god kunskap inom ekonomi.Du har troligen erfarenhet inom event-, mässor-, restaurang- eller besöksbranschen och dokumenterad erfarenhet av ledande position med personalansvar.

Vi kommer att arbeta med rekryteringen löpande varför det är en fördel med omgående ansökan. Vid frågor kontakta gärna Åhagas styrelseordförande Ulf Nordgärd på 0705-18 54 56.

Ansökan skickas till ulf.nordgard@ahaga.se

 

 

“Förr hammarslag, ånga, rök och frustande järnhästar.
Med tiden en övergiven lokverkstad.
Idag en alldeles unik plats för konferenser,
mässor, events, musik och shower.
Här är historien om Åhaga – drömmen som blev sann.”

Läs mer om vår historia